C. Redegeld

Gevestigd in Medisch Centrum Bussum Zuid

Maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid

mw. C.W.M. Redegeld

In 1990 studeerde ik af aan de Hogeschool van Amsterdam, afdeling fysiotherapie. Direct daarna kon ik aan de slag bij verpleeghuis Wittenberg in Amsterdam. In een multidisciplinair team werkte ik op een psycho-geriatrische afdeling en op de CVA revalidatie afdeling. Daarnaast werkte ik van 1996 tot 2002 als docent bij de Hogeschool van Amsterdam, afd. fysiotherapie. Ik gaf massageles aan de eerstejaars studenten en gaf les over chronische aandoeningen aan de studenten die bijna stage gingen lopen.


In 2000 ging ik wat dichter bij huis aan het werk: ik verruilde het verpleeghuis voor de 'maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid' en de fysiotherapie afdeling van verpleeg- en verzorgingshuis 'Antoniushof' in Bussum.


Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in het behandelen van ouderen en het behandelen van neurologische aandoeningen & andere chronische aandoeningen (zoals bv. reuma, ziekte van Parkinson, MS, dementie, Functioneel Neurologische Stoornis, onbegrepen neurologische klachten en revalidatie na een herseninfarct).


Ook voor de revalidatie na een nieuwe heup of knie of bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik deed ervaring op in de behandeling van deze patientengroep tijdens mijn werkzaamheden  in TerGooi ziekenhuis afd. orthopedie, chirurgie en geriatrische revalidatie (2011-2015), en in zorghotel 'Overbosch' (2011).


Ik neem deel aan diverse werkgroepen, om in samenwerking met andere fysiotherapeuten / oefentherapeuten tot een fysiotherapeutisch behandelprotocol te komen: 'Functioneel neurologische stoornissen' netwerk' en het landelijke CNAnet, Centraal Neurologische Aandoeningen.


Behalve de fysiotherapie doe ik nog veel meer: ik ben in 1998 afgestudeerd aan de UvA in de Kunstgeschiedenis & archeologie en ik heb twee kinderboeken geschreven..


bigregisternr: 49034782804


Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

 

 

Kate Meinck

Latest Designs on Instagram

Lorem ipsum dolor sitame consectetur adipisicing elitser do eiusmod tempor incdpeun labore dolore magna aliquenim veniam quis nostrud ercitation ullamco laboris consequa.

Maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid

Gevestigd in Medisch Centrum Bussum Zuid


Lorem ipsum siatme consteur adpscing elitsrw eusmod labore mgnaliqu kvenia nostru eration ullamco laboris thnisw alireuw conseu escillum

fugiat nulla pariatur.


Contact:


Addres:

Piet Heinlaan 50c

1403 TZ Bussum


Email:

Fysiobus@xs4all.nl


Telefoon::

035-6938469


De therapeuten:


R.T.A.B. Terpstra


C.W.M. Redegeld


R. Habets


M. Benjamin


Copyright © All Rights Reserved