directe toegankelijkheid

Fysiotherapie

Bussum Zuid

team

Fysiotherapie

Bussum-Zuid

 

 

Piet Heinlaan 50C

1403 TZ Bussum

 


Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie


Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig voor de fysiotherapeut. Uiteraard kunt u altijd eerst nog een afspraak maken bij de huisarts. In principe is dit niet verplicht.


Indien u besluit via de huisarts bij ons te komen, dan hebben wij voor de verzekering wel een verwijzing van de huisarts nodig. Uitgezonderd zijn ook de klachten die voorkomen op de Chronische lijst van Borst. Voor deze klachten / aandoeningen is ook een verwijzing van de huisarts of specialist noodzakelijk.


Direct  (zonder verwijzing) naar de fysiotherapeut heeft voordelen.

U komt bij de specialist voor beweging terecht. De fysiotherapeut begint direct met het werken aan uw herstel.  De huisarts blijft echter de centrale spil in de co√∂rdinatie van uw gezondheid.  De fysiotherapeut zal de huisarts in het begin, eventueel tussentijds en aan het einde van de behandelserie blijven informeren.

Indien u besluit direct naar de fysiotherapeut te gaan, voert de fysiotherapeut eerst een 'screening' uit. De fysiotherapeut stelt dan vast of u met deze klacht bij hem terecht kunt. Zoniet dan stuurt hij u naar de huisarts, of naar een collega fysiotherapeut.


Na de screening, intake en het lichamelijk onderzoek zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen en dit met u bespreken.


Terug naar het begin
Onze praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend van

8.00 uur tot 18.00 uur.

Bij spoed is (na overleg) behandeling op zaterdagochtend of dinsdagavond mogelijk.


Wij werken uitsluitend op afspraak.

Openingstijden: