team: C. Redegeld

Fysiotherapie

Bussum Zuid


Fysiotherapie Bussum-Zuid

 

Piet Heinlaan 50C

1403 TZ Bussum

035-6938468

fysiobus@xs4all.nl

 

mw. C.W.M. Redegeld


In 1990 studeerde ik af aan de Hogeschool van Amsterdam, afdeling fysiotherapie. Direct daarna kon ik aan de slag bij verpleeghuis Wittenberg in Amsterdam. In een multidisciplinair team werkte ik op een psycho-geriatrische afdeling en op de CVA revalidatie afdeling. Daarnaast werkte ik van 1996 tot 2002 als docent bij de Hogeschool van Amsterdam, afd. fysiotherapie. Ik gaf massageles aan de eerstejaars studenten en gaf les over chronische aandoeningen aan de studenten die bijna stage gingen lopen.


In 2000 ging ik wat dichter bij huis aan het werk: ik verruilde het verpleeghuis voor de 'maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid' en de fysiotherapie afdeling van verpleeg- en verzorgingshuis 'Antoniushof' in Bussum.


Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in het behandelen van ouderen en het behandelen van neurologische aandoeningen & andere chronische aandoeningen (zoals bv. reuma, ziekte van Parkinson, MS, dementie, functionele stoornis, onbegrepen neurologische klachten en revalidatie na een herseninfarct).

Ook voor de revalidatie na een nieuwe heup of knie of bent u bij mij aan het juiste adres. Ik deed ervaring op in de behandeling van deze patientengroep tijdens mijn werkzaamheden  in TerGooi ziekenhuis afd. orthopedie, chirurgie en geriatrische revalidatie (2011-2015), en in zorghotel 'Overbosch' (2011).


Ik neem deel aan diverse werkgroepen, om in samenwerking met andere fysiotherapeuten / oefentherapeuten tot een fysiotherapeutisch behandelprotocol te komen: 'Cardio Vasculair Risico Management'  en 'Functioneel neurologische stoornis' en het netwerk 'Kwetsbare ouderen'.


Behalve de fysiotherapie doe ik nog veel meer: ik ben drs. in de Kunstgeschiedenis & archeologie en ik schrijf kinderboeken.

Wilt u nog meer weten? kijk dan op www.carlaredegeld.nl !


Bigregisternr: 49034782804


Terug naar het begin