elleboogklachten

Elleboogklachten


Heeft u elleboogklachten of bent u geopereerd aan uw elleboog? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van elleboogklachten zowel zonder operatie als na een operatie.

 

Veel mensen hebben last van hun elleboog. Elleboogklachten kunnen vaak uitstralen in de onderarmspieren. Mensen met elleboogklachten hebben meestal moeite met iets te pakken en tillen of met het buigen en strekken van de elleboog. Dagelijkse handelingen of sportactiviteiten kunnen hierdoor flink gehinderd worden.

 

De tennisarm en golferelleboog zijn aandoeningen die frequent voorkomen. Twee procent van de bevolking heeft wel eens last gehad van een tennis/golferelleboog. In de leeftijdsgroep tussen de 40-50 jaar is dit percentage zelfs tien procent. De orzaak van deze klachten kan overbelasting en/of een verkeerde beweging zijn.

 

Wij kunnen u helpen om de oorzaak van de elleboogklachten vast te stellen om  vervolgens samen een behandelplan op te stellen. Tijdens behandeling kan bijvoorbeeld gebruikt maakt worden van de manuele mobilisatietechnieken van het Mulligan Concept.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, vraag dan naar Rudolf Terpstra