R. Terpstra

hr. Rudolf Terpstra

In 1986 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut. Na 10 jaar als Fysiotherapeut in het buitenland te hebben gewerkt, ben ik sinds 1996 met veel plezier werkzaam als zelfstandig Fysiotherapeut in de Maatschap voor Fysiotherapie Bussum Zuid.

Specialist zijn in het bewegend functioneren van de mens is mijn passie. Ik geloof in de individuele/persoonlijke aandacht voor degene die bij mij komt met een hulpvraag. Elke nieuwe klacht is voor mij weer een uitdaging om op zoek te gaan naar een oplossing voor het probleem. Dit zorgt ervoor dat het werk als Fysiotherapeut voor mij zeer boeiend is en blijft.


Vakkennis is essentieel, daarom volg ik jaarlijks meerdere cursussen/trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Door de vele cursussen en opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd, heb ik een ruime keuze aan behandeltechnieken om voor veel mensen een passend behandelplan te vinden.

Ik maak veel gebruik van de manuele mobilisatie technieken van het Mulligan Concept. Dit zijn passieve mobilisaties gecombineerd met actieve oefentherapie, dat pijnvrij bewegen weer tot stand kan brengen.


Specialisaties/interessegebieden:


  • Nek-, schouder- en armklachten
  • Gewricht- en spierproblemen als gevolg van overbelasting, ongeval en verminderde belastbaarheid
  • Postoperatieve orthopedie aan gewrichten, spieren en pezen
  • Knie-, heup-, en enkelklachten
  • COPD/longziektes


Wilt u contact opnemen met Rudolf? 

Stuur dan een mail naar rterpstra@fysiotherapiebussumzuid.nl


bigregisternr: 99035168104