C. Redegeld

mw. Carla Redegeld

Carla Stuurdeerde in 1990 af aan de Hogeschool van Amsterdam, afdeling fysiotherapie. Direct daarna ging zij aan de slag bij verpleeghuis Wittenberg in Amsterdam. In een multidisciplinair team werkte ze daar gedurende tien jaar op een psycho-geriatrische afdeling en op de CVA revalidatie afdeling. Daarnaast werkte ze van 1996 tot 2002 als docent bij de Hogeschool van Amsterdam, afd. fysiotherapie, waar ze les gaf over chronische aandoeningen aan de studenten die bijna stage gingen lopen.


In 2000 verruilde Carla het werk in het verpleeghuis voor de 'maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid' en de fysiotherapie afdeling van verpleeg- en verzorgingshuis 'Antoniushof' in Bussum. 


Carla specialiseerde zich daarna in de behandeling van neurologische en andere chronische aandoeningen (zoals bv. reuma, MS, dementie, Functioneel Neurologische Stoornissen, onbegrepen neurologische klachten en revalidatie na een herseninfarct). 

Ook voor de revalidatie na een nieuwe heup of knie of bent u bij haar aan het juiste adres. Zij deed ervaring op in de behandeling van deze patientengroep tijdens haar werkzaamheden  in TerGooi ziekenhuis afd. orthopedie, chirurgie en geriatrische revalidatie (2011-2015), en in zorghotel 'Overbosch' (2011).


Zoals al haar collega's neemt ook Carla deel aan diverse werkgroepen, om in samenwerking met andere fysiotherapeuten / oefentherapeuten tot een fysiotherapeutisch behandelprotocol te komen: 'Functioneel neurologische stoornissen' netwerk' FNSnet, het landelijke CNAnet, Centraal Neurologische Aandoeningen en het Chronische Zorgnet (voorheen Claudicationet).


Sinds begin 2020 is Carla bij ons ook werkzaam als Leefstijlcoach GLI

Op maandagavond helpt zij mensen om een gezondere leefstijl te krijgen, met behulp van het CooL programma. Zij is aangesloten bij "leefstijlcoaches 't Gooi".


Wilt u contact opnemen met Carla?

Stuur dan een email naar credegeld@fysiotherapiebussumzuid.nl


bigregisternr: 49034782804