R. Habets

mw. Rachel Habets

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heb ik bijna 3 jaar ervaring opgedaan op Ijsland. Omdat ik mij verder wilde specialiseren ben ik terug gekomen naar Nederland en heb ik de opleiding manueel therapie aan de SOMT, te Amersfoort, gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2012 succesvol afgerond.

 

Tijdens de opleiding tot manueel therapeut ben ik werkzaam geweest in een particuliere praktijk waar ik veel mensen met orthopedische klachten heb gezien. Ook heb ik hier veel ervaring opgedaan in de sport fysiotherapie.

Na ruim 5 jaar daar te hebben gewerkt, ben ik toe aan iets nieuws waardoor ik terecht ben gekomen bij de Maatschap voor fysiotherapie te Bussum Zuid. Sinds 2015 ben ik hier werkzaam.

 

Om me verder te ontwikkelen heb ik de cursus gedaan omtrent COPD. Dit om mensen met COPD optimaal te kunnen adviseren/ begeleiden.

Om up to date te blijven volg ik aanvullende cursussen die zowel betrekking hebben op de fysiotherapie als op de COPD als op de manueeltherapie. Ook ben ik bij verschillende netwerken aangesloten om mijn kennis te vergroten:

 

  • Schoudernetwerk Gooi en Eemland.
  • Netwerk voor COPD


Wilt u contact opnemen met Rachet? 

stuur dan een mail naar rhabets@fysiotherapiebussumzuid.nl


bigregisternr: 49063040404